torstai 16. toukokuuta 2013

pihapäivitystä

Iltaa!

Vitsit mitkä ilmat meitä on suosineet tällä viikolla! Ja säätiedotusten mukaan kelit sen kun paranee entisestään! Olis ehkä pitänyt ajatella kesäloman alkamista jo näin toukokuussa! ;) Toisaalta sitten syksy saattais tuntua todella pitkältä..? Noh, oli miten oli viikonloppu se huomenna taas koittaa!

                                     Terassia ollaan tällä viikolla tehty  (tai mies on;)Noi mustat ympyrät on Kekkilän askelpolkulaattoja. Tuossa on myös kuva hieman suurennettuna, joten näyttäisi että leikkimökki tulee ihan kiinni terassiin, mutta oikeasti mittailin että ainakin neljä askelpolkulaattaa mahtuisi terassin ja leikkimökin väliin. Kun meillä oli silloin kaivurimiehet hommissa, niin he levittivät mullan myös leikkimökin eteen. Joten nyt täytyy vähän itse tehdä siellä kaivuutöitä ja laittaa terassinpohjiksi soraa/hiekkaa, ettei maa roudi ja terassi liiku. Nyt tuo valmiina oleva terassi on pikkasen liian pieni, kun kengät täytyy riisua ennen leikkimökkiin menoa.

Kekkilän askelpolkulaatat

Mutta nyt on tosiaan terassinpohjat tehty ja huomenna pääsee (mies) laittamaan päälilautoja ja vetämään sähköjä. Meillä tulee muutama ledivalo upotettuna terassilautoihin.

Niin ja sain äitiltäni semmoisen vanhan puisen sähkökelan. Hänellä on se ollut jo jonkin aikaa ja pitänyt sen päällä kukkia ulkona. Tarkoitus olisi ehkä tehdä siitä pöytä kirjastohuoneeseen/ulos/leikkimökkiin, tms. Ideoita on paljon, mutta katsotaan mitä siitä keksitään. :)                                                             - JS

2 kommenttia:

 1. Hei,
  Minkähintainen on kannustalon leikkimökki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   En onnistunut laittaa tänne toimivaa linkkiä, joten jos kirjoitat googleen "Kannustalo pihapuoti" niin pääset Kannustalojen verkkokauppaan, mistä näitä leikkimökkejä löytyy!
   -Jenni

   Poista